Referenser år 2024

Kommentarer nedan från kunder som använt Hundinsikt i Skånes tjänster under år 2024.


Jag tar alltid tacksamt emot återkoppling om hur ni har upplevt att köpa tjänsten från mig. Både hur ni har upplevt bemötande och om ni upplevt att ni har fått den hjälp ni har efterfrågat och förväntat er. Det är endast genom kontinuerlig feedback från er kunder som kan jag förbättra min tjänst så att när ni kommer nästa gång är det ännu bättre. Allting kan bli bättre, alltid!


Jag eftersträvar alltid att ge er en individanpassad träningsmetodik utifrån dig och din hunds gemensamma förutsättningar och då är enskild feedback ett viktigt verktyg.

Fortsättningskurs/Special i vardagslydnad (nivå 3+4), mars-april:

Monika m Blix: Johans förmåga att tillsammans med mig som förare läsa min hund och hans känsloväg är suverän.

Lena m Pi: Utan Johan hade jag och Pi inte varit där vi är idag - det är 100% säkert!

Marie m Nyx: Ännu en fantastisk kurs! Nyx och jag är helnöjda.

Marie m Sigge: Trots att vi varit med många gånger nu så är det alltid lika trevligt att komma till Johan på torsdagarna.

Birthe m Edit: Här får både hund och förare ett härligt personligt bemötande. Man "möts" där man befinner sig.

Mats o Carina m Bodil: Ännu en rolig och mycket givande kurs. Kombinerad vardagslydnadskurs 3 o 4 - helt perfekt!

Påbyggnadskurs i vardagslydnad (nivå 2), mars-april:

Johnny o Annika m Flisan: Givande! Lärorikt för både hund och förare.

Jessica o Nicolas m Noah: Lugn och pedagogisk instruktör som får hunden att känna sig trygg. Även i gruppträning så kan träningen individanpassas för att hunden ska få så mycket som möjligt ut av kursen.

Corinna m Tova: Väldigt individanpassat utifrån min och hundens förmåga och behov. Jobbar väldigt mycket med kontaktövningar som är grunden till allt. Väldigt bra kompetens och bemötande. Åker alltid härifrån med ett glatt humör och leende på läpparna - både hunden och jag!

Caroline m Buster: Johan är vänlig och tydlig med instruktioner och feedback. Han har mycket god kunskap om hundar.

Maria o Martin m Leia: Johan möter alltid upp glad, entusiastisk och med ett fint bemötande till varje träning. Han ser alla människor och hundar, samt ger personlig och relevant feedback efter varje övning. Toppen!

Amanda m Dexter: Bra övningar med personlig feed-back!

Lärorikt! Innehållsrikt på olika lösningar till olika situationer på vad ägaren kan förbättra och som hjälper hundens agerande i olika situationer samt hur båda två påverkar varandra.


Amanda m Dexter, april.

Johan är en tränare med mycket erfarenhet. Han är entusiastisk och gjorde träningen mycket effektiv. Vi, som ägare till hunden, tränades lika mycket som hunden.


Steven o Laura m Dessa, mars-april.

Valpkurs de Luxe, februari - april:

Joel m Tex: Lugnt och sansat. Tryggt under övningarna.

Elin i David m Gino: Vi längtade till varje gång. Det var så kul och inspirerande att få lyxen att komma till Johan en gång i veckan. När börjar nästa kurs?!?

Teori och praktik varvat i bra kombination. Det har snabbat upp inlärningsprocessen - vi hade inte kommit så här långt på egen hand.


Brita o Anders m Lucas, februari-april.

Spårkurs onsdagar, januari - mars:

Greger m Bill: En mycket trevlig kurs med många utmaningar för hund och matte/husse. Bra handledning av Johan.

Helen m Leya: Mycket roligt och utvecklande att träna spår hos Johan.

Karin m Sigge: Alltid både kul och lärorikt för både mig och Sigge att gå på kurs hos Johan.

Annika m Hera: Rekommenderas verkligen - en superkurs!

Birthe m Edit: Johan följer min hunds utveckling så hon kommer framåt på bästa sätt.

Spårkurs lördagar, januari - mars:

Anna m Oskar o Sune: Spåra är en av de bästa aktiviterna man kan göra med sin hund. Att spåra hos HiS i N. Skrävlinge är höjdpunkten i veckan för mig och mina två hundar. Att komma till "Narnia" varje vecka - det är lyx!

Birgitte m Vivan: Kompetent/engagerad instruktör följer dig i spåret. Du får feedback och vid den gemensamma fikan blir det noggrann analys av din och hundens spårarbete. Du tränar i välskött vacker miljö med omväxlande spårterräng. Allt är välskött här, inom- respektive utomhus!

Anna m Dottie: Vi trivs otroligt bra på HiS i N. Skrävlinge. Här får alla träna utifrån sina förutsättningar och vi som har gått här länge känner att vi fortfarande lär oss mer. Extra plus för den trevliga gruppen!

Suanne m Nelson: Både det hundliga och mänskliga får full påfyllnad på lördagsförmiddagarna. Ett bättre avslut på veckan och början på helgen kan jag inte tänka mig!

Per m Lexy: Tack för fantastiska träningar!

Vi är tacksamma att vi hitta rätt! Livet med Chloe har blivit bättre och roligare för alla.

Happy dog - happy life!


Liv o Ann m Chloe, januari - mars.

Vi är tacksamma för att genom kursen fått mer verktyg men också förståelse för hur vi ska hjälpa Douglas i olika situationer. Vi märker redan att relationen stärkts och vi har fått roligare promenader tillsammans.


Tobbe o Ronja m Douglas, januari-februari.

Kunnig instruktör mot både hund och hundförare. Fick massor av tips och lärdomar med oss hem. Bra träningsområde.


Anna o Jesper m Milo, februari.

Precision i hundträning - tillsammans med en lugn och trevlig samt professionell Johan. Hjärtligt tack från vår Yori!


Ingrida o Marius m Yori, januari-februari.

Jag vill passa på att tacka er alla för det fantastiska jobb ni gjort. Utan ert arbete mellan träningstillfällena så hade ni inte uppnått de fina resultat ni nu gjort. Jag kan bara ge er verktygen och strategin samt coacha/vägleda er - det hårda träningsarbetet gör ni själva.Tack och ett stort lycka till med er fortsatta träning! Men hjärtligt välkomna åter :-)!


Johan

Hundinsikt i Skåne